Sunday 19 January 2014

Eπιστολή διαμαρτυρίας στην Ryanair!


Όπως βλέπετε, στην νέα της διαφημιστική καμπάνια, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Ryanair, προβάλει την σημαία τῆς "Ἀνεξάρτητης Κρήτης" δίπλα στη λέξη "CRETE". 
Προφανώς δεν επιλέγει τυχαία η σημαία αυτή. Γνωρίζουμε τα σχέδια κατακερματισμού της Ελλάδος για να την κάνουν αδύναμη αλλά και να για χρησιμοποιήσουν τα ανεξάρτητα τεμάχια ως υποχείρια τους.

Η Κρήτη ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων ΕΛΛΑΔΑ.

Τα παλικάρια της Κρήτης -αν και υπό Οθωμανική κατοχή- συμμετείχαν πάντα ως εθελοντές σε όλους τους εθνικούς μας αγώνες (πχ Μακεδονομάχοι, απελευθέρωση Ηπείρου, ένοπλος αγώνας Αυτονομίας Β.Ηπείρου) 

Καλούμε τους αναγνώστες μας να συμπληρώσουν επιστολή διαμαρτυρίας στην φόρμα επικοινωνίας της εταιρίας:  http://frd.ie/help/

H Ryanair διόρθωσε την γκάφα με την Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες (video)


Saturday 11 January 2014

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ» – Διώκουν τον Έλληνα αξιωματικό που αποκάλυψε την διαταγή της ντροπής!


Σε μια πρωτοφανή ως προς το ύφος της αλλά και ήθος της ενέργεια το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έθεσε σε διαθεσιμότητα  το στέλεχος του Λιμενικού Σώματος το οποίο σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για «άνωθεν πιέσεις» προκειμένου το Λιμενικό Σώμα/Ακτοφυλακή να μην αντιδρά  στις τουρκικές παραβιάσεις των Εθνικών Χωρικών Υδάτων και να μην ενοχλεί τον στόλο των τουρκικών σκαφών (Ναυτικού, Ακτοφυλακής και αλιευτικά)!
Πρόκειται για μια πανικόβλητη κίνηση της κυβέρνησης η οποία είδε για πρώτη φορά να αποκαλύπτεται δημοσίως και μάλιστα από υπηρεσιακό στέλεχος κρατικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας, ότι δίνει εντολές εκχώρησης εθνικών δικαιωμάτων!
Σε μια  εντελώς επιθετική και χωρίς ψήγμα ψυχραιμίας από τον συντάκτη της ανακοίνωση που εξέδωσε το...