Tuesday 8 December 2015

Παρίσι – Νέα Υόρκη: Ανακοινώθηκε το μεγαλύτερο έργο στην ανθρώπινη ιστορία – 20.000 χιλιόμετρα με «σφραγίδα» Β.Πούτιν


Μια εθνική οδό που να συνδέει την Ευρώπη με την αμερικανική ήπειρο (!), περνώντας μέσα από την ασιατική Ρωσία πρόκειται να δημιουργήσει η Ρωσία με στόχο την κάθετη αναβάθμιση της Σιβηρίας και την μετατροπή της Ρωσίας σε οδικό σύνδεσμο Ευρώπης-Αμερικής!

Ο αυτοκινητόδρομος Παρίσι – Νέα Υόρκη των 20.000 χιλιομέτρων προτάθηκε από τον Vladimir Yakunin, πρόεδρο των ρωσικών σιδηρόδρομων και στενό φίλο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Το γιγαντιαίο έργο θα συναντήσει μεγάλες προκλήσεις, ιδιαίτερα στην ανατολική Σιβηρία, αλλά η Ρωσία έχει εξασφαλίσει τα κονδύλια για το έργο..

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς όλους τους Έλληνες


Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

Την ίδια ώρα λοιπόν ,που στην ίδια χώρα οι περισσότεροι απογυμνώνονται οικονομικά (χάνοντας όλο και περισσότερα στηρίγματα), σε κάποιους άλλους χαρίζονται απλόχερα (με σχετική αμοιβαιότητα πάντα) χρηματικά πακέτα διόλου ευκαταφρόνητα τη σήμερον ημέρα.

Τώρα πολύ εύλογα θα αναρωτιέστε, ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που καρπώνονται αυτά τα απλόχερα χαρισμένα δώρα. Κοιτάζοντας όμως κανείς για λίγο πια το δέντρο και όχι το δάκτυλο, τότε χωρίς μεγάλη δυσκολία ξεκινά να...