Saturday 24 November 2018

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Στις επάλξεις η Ελληνική νεολαία. Τις τελευταίες ημέρες, σε φαινόμενο ντόμινο τείνουν να εξελιχθούν οι καταλήψεις σε Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος; Όχι για ένα καλύτερο κυλικείο, αλλά για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

 Τα Ελληνόπουλα ξεσηκώνονται και δείχνουν το ανάστημά τους. Πολλά συστημικά ΜΜΕ, ειδικά αυτά που είναι φιλικά στην Κυβέρνηση, έτρεξαν να υποβαθμίσουν τις κινητοποιήσεις, λέγοντας πως βρήκαν ευκαιρία τα παιδιά να κάνουν κοπάνα. Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να αποκαλέσουν τα παιδιά φασίστες!

 Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές των Σερρών φώναξαν με όλη τους την δύναμη εναντίον των πολιτικών, που όπως χαρακτηριστικά λένε, ξεπούλησαν την ιστορία της Μακεδονίας χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες. Εκπρόσωποι των μαθητών μιλώντας στις κάμερες δήλωσαν πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι το μήνυμά τους να φτάσει στους κυβερνώντες.

                                 Διαδώστε τον παλμό και τον αγώνα των μαθητών.


Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές των Σερρών φώναξαν με όλη τους την δύναμη εναντίον των πολιτικών, που όπως χαρακτηριστικά λένε, ξεπούλησαν την ιστορία της Μακεδονίας χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες. Εκπρόσωποι των μαθητών μιλώντας στις κάμερες δήλωσαν πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι το μήνυμά τους να φτάσει στους κυβερνώντες. Διαδώστε τον παλμό και τον αγώνα των μαθητών.

Make Google view image button visible again: https://goo.gl/DYGbu

No comments:

Post a Comment