Monday 17 September 2012

Στα 1000€ ο μηνιαίος μισθός των βουλευτών Τώρα !


Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο όταν οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά λόγω των πενιχρών μισθών, λόγω ανεργίας , λόγω μη πληρωμή δεδουλευμένων, οι βουλευτές του Έλληνικού κοινοβουλίου να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς τους!

Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες βουλευτές να είναι οι καλυτέρα αμειβόμενοι βουλευτές της Ευρώπης όταν η χώρα βουλιάζει!
Δεν μπορούν οι κύριοι βουλευτάδες μας, και υπουργοί να λαμβάνουν  τους μισθούς τους και τα επιδόματα χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση, όταν οι υπόλοιποι Έλληνες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα !
Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι που..

κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο μέσα από τα δυο κόμματα εξουσίας τα τελευταία 20 χρόνια και έφεραν την χώρα στο σημερινό χάλι, να παραμένουν στο κοινοβούλιο και να πληρώνονται από πάνω!
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αντιληφθούν ότι οδηγούμαστε στα άκρα ως κοινωνία, ως χώρα και ως έθνος.


Είναι η ελάχιστη συμβολική, αλλά και πρακτική κίνηση που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες και Ελληνίδες του  κοινοβουλίου ανεξαρτήτως αν κάποιοι  εκλεχτήκαν πρόσφατα, για να αποδείξουν εμπράκτως  ότι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε , ότι δεν πολιτεύονται μόνο για τον μισθό και τα προνόμια, αλλά ότι συμπάσχουν με τους υπόλοιπους Έλληνες, αν θέλουν να λέγονται Έλληνες ...
 

No comments:

Post a Comment