Friday 21 October 2011

Το VIDEO που πρέπει να δει κάθε Έλληνας


Επειτα από 2000 χρόνια πνευματικής και πολιτιστικής υποδούλωσης σε διάφορους κατακτητές, ο υπόδουλος “ειδωλολάτρης” (αρχικά), “ρωμιός” (λίγο αργότερα) και “γκιαούρης” (μετέπειτα) όχι μόνο δεν εξαφανίστηκε από προσώπου Γης αλλά έφτιαξε και Κράτος και, ενάντια στις διεθνείς δυνάμεις αλλά και στις ίδιες του τις εκλεγμένες κυβερνήσεις αλλά και τις εκάστοτε θρησκευτικές ηγεσίες, τολμά και κραυγάζει πολεμικά εναντίον των πρώην (και επίδοξων μελλοντικών) αφεντικών του!

Η ήττα όλων όσων ήθελαν να τον αφανίσουν ήταν συντριπτική! O Θεός αυτής της χώρας τον δοκίμασε πολλές φορές,και τον βρήκε στην θέση του.
Γι αυτό και έπρεπε να ληφθούν έκτακτα μέτρα…

Πως τολμά το ειδωλολατρικό, ρωμαίικο και γκιαούρικο σκουλήκι να κραυγάζει και να θεωρεί πως θα έχει δικό του Κράτος χωρίς τον έλεγχο κανενός νταβατζή;
Δεν είναι γεννημένοι όλοι ήρωες, δεν είναι όλοι παληκάρια και δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές... μερικοί άνθρωποι όμως που περπατούν αναμεσά μας ανώνυμοι και αόρατοι, αξίζει να λέγονται Έλληνες.... μερικοί άλλοι μας θυμίζουν ότι αυτή η χώρα μόνο με Εφιάλτες μπορεί να νικηθεί.
Πρωθυπουργοί, ΔΝΤ, Παπαγαλάκια, γρήγορα, πράξτε το καθήκον σας…
Δείτε το βίντεο!

9 comments: