Wednesday 25 May 2011

ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "Αγανακτισμένοι πολίτες" 25 Μαϊου, 18:00


Και ο άγιος φοβέρα θέλει, ως γνωστόν. Η πρόκληση των Ισπανών “αγανακτισμένων”, “Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες”, δεν θα μείνει αναπάντητη από τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
Ειρηνικές διαδηλώσεις στα ισπανικά πρότυπα, οργανώνουν για σήμερα το απόγευμα από τις 18.00, στις κεντρικές πλατείες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας κ.α. ομάδες που κινητοποιούνται μέσω Διαδικτύου υπό τον τίτλο «Αγανακτισμένοι Πολίτες».
Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος από τις 18.00 μέχρι 23.30, και χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει στην ιστοσελίδα “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα” στο Facebook ότι θα παρευρεθούν.
Η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος μετρά ήδη..

πάνω από 14.000 συμμετοχές, ενώ χιλιάδες άνθρωποι δηλώνουν ότι το απόγευμα (6 μ.μ) θα βρίσκονται στονΛευκό Πύργο (πάνω από 18.000 συμμετοχές), αλλά και στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα (7 μ.μ.).
Ανάλογες συγκεντρώσεις οργανώνονται μέσω Facebook και σε άλλες πόλεις, όπως το Ναύπλιο, τα Γιάννενα, η Αρτα, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Ζάκυνθος και η Κομοτηνή.
Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».

www.antinews.gr 

No comments:

Post a Comment